• Information

  • Information

  • Information

Personale

DO
fm
fys logo stor

Jacob Møller

Med mere end to årtiers erfaring har Jacob opnået betydelige akademiske og professionelle bedrifter. Han afsluttede sin uddannelse som fysioterapeut i 2001, og blev osteopat i 2010. Senere erhvervede han sig en Master of Science i Osteopati og en efteruddannelse i Sports Osteopati, hvilket cementerede hans position som førende ekspert inden for sit felt.

Jacob har arbejdet med professionelle fodboldspillere i FC Nordsjælland i over et årti (2002-2016), og fra 2015 til 2020 var han konsulent for Dansk Boldspil-Union (DBU). Her arbejdede han blandt andet som Osteopat for fodboldlandsholdet ved OL i Rio i 2016. Hans indgående kendskab til at håndtere og forebygge idrætsrelaterede skader har gjort ham til en betroet rådgiver for mange atleter.

Fra 2012 til 2014 forestod han undersøgelser på Københavns Privathospital, der fokuserede på professionelle fodboldspilleres hofteled og bækken, hvilket har resulteret i et indgående kendskab til skader i denne region.

For at udvide sin videnskabelige tilgang til sundhed og velvære, påbegyndte Jacob uddannelsen til Functional Medicine Practitioner ved The Institute for Functional Medicine (IFM) i 2020 og opnåede i 2024 certificering som IFM Certified Practitioner (IFMCP). Denne uddannelse styrker hans evne til at identificere og behandle årsagerne til sundhedsproblemer ved at integrere diverse diagnostiske test og behandlingsmetoder.

David Kim Rasmussen

Med en baggrund som fysioterapeut siden 2012 og en efterfølgende uddannelse som osteopat i 2017, besidder David en omfattende ekspertise i manuel behandling af bevægeapparatet.

I 2022 opnåede David en specialisering i Sports Osteopati, og færdiggjorde sin Master Of Science i Osteopati i 2023. Denne videreuddannelse har udvidet hans kompetencer til at imødekomme behovene hos både atleter og motionsentusiaster.

Med mere end 10 års erfaring i klinisk praksis, er David en solid støtte for vores patienter. Han har desuden været en aktiv del af bestyrelsen i Danske Osteopater i hele seks år, hvilket afspejler hans dedikation til at forbedre og fremme osteopatisk praksis i Danmark.

Ud over sit arbejde på klinik, har David også været tilknyttet svømmeklubben Kvik Kastrup som behandler i 4 år.

Vi er glade for at have David som en integreret del af vores team, og hans passion for osteopati og dedikation til patientens velvære er tydelig i hver behandling han udfører.

Per Stenberg

Per er en yderst erfaren osteopat med en solid baggrund fra klinikarbejde gennem snart to årtier. Han blev uddannet fysioterapeut i 2005 og osteopat i 2011 og er specialiseret i manuel behandling.

Hans særlige passion for crossfit og styrketræning har betydet, at han har deltaget i flere podcasts og diskussioner om emnet. Dette gør ham til en værdifuld ressource for dem, der søger at forbedre deres træningspræstation og forebygge skader.

Med en omfattende viden om kroppens biomekanik og en stor erfaring inden for manuel behandling, er Per en pålidelig behandler for dem, der søger professionel hjælp til at håndtere og overvinde udfordringer i bevægeapparatet.

Hvis du ønsker at reducere din skaderisiko, mindske smerter og bevæge dig bedre, er Per klar til at hjælpe dig på din vej mod en smertefri og aktiv livsstil.

Hans Ørting

Mød Hans Ørting, en fysioterapeut med en lang karriere siden sin uddannelse i 2006. Med sin eksamen i idrætsfysioterapi og gennemførelsen af DIF styrketræneruddannelse i 2008 har Hans et solidt fundament i faget.

Hans uddannelsesniveau er yderligere styrket gennem manuel terapiuddannelsen (MT) i 2010-2012 og senest coaching i sport ved DIF i 2023.

Hans´ ekspertise strækker sig over genoptræning af idrætsmedicinske og ortopædkirurgiske patienter (Hvidovre Hospital 2006-2010), behandling og træningsvejledning af professionelle fodboldspillere på FC Nordsjællands superligahold fra 2010-2015 samt et kontinuerligt arbejde på klinik for fysioterapi siden 2016.

Med en imponerende baggrund som underviser i skadesforebyggende træning gennem Danmarks Idrætsforbund (2010-2021) og tilknytning som konsulent til ungdomslandsholdene i fodbold i DBU (2016-2020) bringer Hans en værdifuld erfaring til Roskilde Osteopati. Siden 2022 har han endvidere været en uundværlig ressource på Danmarks Ro Center, hvor hans dedikation og faglige færdigheder har en positiv indflydelse på landsholdsroerne.

Der er ingen tvivl om, at Hans´ unikke styrke ligger i hans evne til at vejlede om træning, hvori hans omfattende uddannelse og erfaring kommer til sin fulde ret. Vælg Hans Ørting for en fysioterapeut, der inspirerer til optimal fysisk præstation gennem kompetent træningsvejledning.

Book tid hos den ønskede behandler herunder

Ved afbud efter kl. 07.30 på behandlingsdagen vil patienten blive afkrævet fuld betaling.